Introducerea mașinii de tăiat carne tăiată în bucăți

Data eliberării:2019-09-09

Introducerea mașinii de tăiat carne tăiată în bucăți

Există deja multe modele de mașini de tăiat carne, iar tăierea cărnii poate satisface cerințele de tăiere a formei. Printre acestea, mașina de tăiat carne este un echipament important în procesul de producție a produselor din carne. Principalele materii prime, cum ar fi bucățile de carne și grăsimea sunt tăiate în carnea tăiată, necesară utilizatorului. Mărimea grătarului tăiat poate fi de asemenea folosită pentru a tăia carnea de porc, bucățile de carne și carnea tăiată cubulețe. Mărimea mărimii este determinată de numărul de lame din grila cuțitului.

meat cutting equipment.jpg

Mașina de tocat carne este proiectată și fabricată cu referire la mașini avansate internaționale. Are o structură rezonabilă și este realizat din oțel inoxidabil, care respectă standardele de igienă și siguranță a alimentelor. Mașina are o coș de alimentare de dimensiuni mari și este proiectată cu un dispozitiv de blocare pentru alimentarea produselor. Lama specială a grilajului are o penetrabilitate puternică și o prelucrare continuă a cărnii fără lipire. Fișierul de tip S are tăiere ascuțită, secțiune transversală netedă și aspect frumos. Mașina poate tăia cu precizie " Ding " . " Sârmă " și " Felie " și lucrați eficient.

meat dicer.jpg

Datorită vitezei de tăiere rapidă, mașina de tocat are nevoie de condiții de lucru foarte stabile, astfel încât designul caroseriei va fi greu. Fuzelajul nu este deplasat în timpul procesului de lucru, iar zgomotul este foarte scăzut atunci când mașina funcționează. Designul exterior al mașinii este simplu, ușor de curățat. Performanța este foarte stabilă, poate funcționa mult timp, este un bun ajutor pentru tăierea cărnii!

meat processing machine.jpg

razatoare de carne     echipamente de tăiere a cărnii     mașină de prelucrat carne     masina de taiat carne  

Trimiteți mesajul dvs. către acest furnizor

  • La:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Mesaj:
  • Email-ul meu:
  • Telefon:
  • Numele meu:
Ai grija:
Trimiteți e-mailuri rău intenționate, a fost raportat în mod repetat, va îngheța utilizatorul
Acest furnizor vă va contacta în 24 de ore.
Nu există nicio anchetă pentru acest produs acum.
top