Nicio reuniune de vânzări aniversare Fire Cloud 2019 - 2020

Data eliberării:2020-01-15

In 10 Jan --11 Jan 2020, No Fire Cloud Anliverary Sales Meeting 2019 --2020 cu un slogan «Organe, Talent» și «Growing Bay» a avut loc la Beijing.Există mai mult de 350 persoane din diferite locații în China includ CEO, dl Song Jia Cheng, echipa de management și to ți partenerii de vânzări care participă la eveniment pentru a spune la revedere de la 2019, și bun venit noua aventură de 2020.

 

Figura: Fotografia grupului No Fire Cloud Anliverary Sales Meeting 2019 /82111; 2020

 

Capitolul raportului: Final 2019, Look Forward 2020

Anul 2019 a fost un an critic pentru industria alarmei de incendiu pentru a face progrese, multe realizări produse în acest an.   Reuniunea a început cu directorul de vânzări Tanda și raportează lucrările lui 2019 /82211; 2020, a încheiat toate rapoartele regionale de vânzări și realizare.De asemenea, împărtășirea și perspectiva echipei de vânzări și reprezentantului, No Fire Cloud va prinde noua tendință în industria alarmei de incendiu și de a lucra din greu și de a face revoluție.

 

 

 

 

 

 

 

 

Figura: La locul faptei

 

Figura: Directorul de vânzări al Norilor de Foc nu raportează activitatea 2019

 

În urma reprezentantului regional de vânzări pentru a raporta raportul de vânzări regionale, și perspectiva planului de strategie și a analizei în 2020.

 

Niciun director executiv al Norilor de Foc, Song Jia Cheng, nu a încheiat anul de la 2019, organizaţia va susţine şi va conduce la tendinţe de dezvoltare în industria Focului, va păstra inovaţia, va creşte calitatea serviciilor.Face creștere, a lovit cel mai bun record în noua 2020.

 

Figura: No Fire Cloud dl Song Jia Cheng nu suportă raportul de an.


 

Capitolul recompensei: Recompensa echipei, Multumesc pentru sprijin

No Fire Cloud mulţumeşte tuturor angajaţilor pentru a-şi oferi sprijinul în cadrul competiţiei industriale intense din 2019.Gazda a stabilit recompensa pentru „8216; 2019 Districtul de Marketing PK Tournament desh8217;, „ los 8216; 2019 Persoane Avansate – cla8217;; " Premiul contribuţiei excepţionale " , " Premiu progresiv " , " Prețul contribuției mărcii " , " Premiu progresiv de creștere " , " Premiul pentru inovare comercială " , " Premiul pentru începători " să onoreze oamenii pentru acceptarea muncii lor în ultimul an şi să le încurajeze munca în 2020.    

Figura: cea mai bună organizare şi echipă


 

Capitolul prospectului: Înţelegerea culturii organizaţiei, Mutarea înainte 2020

Pe 11 us Jan dimineață, domnul Song Jia Cheng, CEO al No Fire Cloud conduce o întâlnire de schimb de cultură organizație.Viziunea companiei este centralizarea clientului, ia responsabil, profesional, riguros și excelență.Conform explicației dlui Song, fiecare angajat poate învăța profund cultura organizației și poate îndeplini puterea pentru noua 2020.

 

Figura: Dl Song, CEO al No Fire Cloud, predă cultura companiei

 

Capitolul Mulţumitor: Vă mulţumesc că aţi venit cu mine

 

Niciun Nor de Foc n-a păşit în al 11-lea an critic.   Pentru a mulţumi pentru munca grea pentru toţi angajaţii, gazda a oferit o cină bogată, spectacol de dans, spectacol de muzică.Atmosfera era extraordinară, iar inimile tuturor erau unite într-o atmosferă fericită.

 

În cele din urmă, întâlnirea de două zile No Fire Cloud de vânzări s-a încheiat cu succes.Deşi timpul este scurt, a fost foarte fructuos.Toată lumea a analizat realizările geniale din 2019 și așteaptă cu nerăbdare 2020 plină de oportunități și provocări.În viitor, to ți oamenii Zhongxiaoyun nu vor uita intențiile lor originale, și va continua să susțină misiunea de " să facă lumea mai sigură fără incendii şi să facă societatea mai sigură " și contribuie la industria de pompieri a Chinei&extras359;39.


Trimiteți mesajul dvs. către acest furnizor

  • La:
  • TANDA Development Pte.Ltd.
  • *Mesaj:
  • Email-ul meu:
  • Telefon:
  • Numele meu:
Ai grija:
Trimiteți e-mailuri rău intenționate, a fost raportat în mod repetat, va îngheța utilizatorul
Acest furnizor vă va contacta în 24 de ore.
Nu există nicio anchetă pentru acest produs acum.
top