Caracteristicile mașinii de spălat

Data eliberării:2019-09-10

Caracteristicile mașinii de spălat

fruit machine.jpg

Cutia de curățare a mașinii de curățat perii de legume adoptă metoda de transport a balonării fundului în apă și a celor patru perii mari în direcțiile pozitive și negative. Prin circulația apei, noroiul de nisip, părul, sârma împletită și altele asemenea din material pot fi îndepărtate eficient. Secțiunea de ridicare este curățată prin spray secundar. (Această mașină poate fi personalizată în funcție de nevoile clienților) folosind o baie cu bule pentru curățare. Mașina de spălat este curățată de bule de aer și este potrivită pentru curățarea legumelor feliate, care pot fi determinate în funcție de cantitatea produsului. Echipamentele sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, cu excepția pieselor standard precum motoare și rulmenți, care îndeplinesc cerințele privind igiena alimentelor la export.

clean machine.jpg

Caracteristici ale mașinii de spălat:

1. Cadrul este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care respectă standardele naționale din industria alimentară.

2, folosind tehnologia cu bule, periaj, pulverizare, într-o măsură mai mare pentru a curăța materialul.

3. Fiecare mașină din linia de asamblare poate fi personalizată în funcție de diferitele caracteristici de procesare ale utilizatorului. Poate fi echipat cu role și perii, spumă de filtrare și obiecte plutitoare pentru a satisface într-o măsură mai mare nevoile procesului.

4. Viteza operației de curățare este reglabilă, iar utilizatorul poate fi stabilit în mod arbitrar în funcție de diferite produse de curățare.

5. Mașina este compactă în structură și ridicată în automatizare și este potrivită pentru întreprinderile cu diferite scale de procesare.

ozone vegetable washer.jpg

mașină curată     mașină de fructe     spălare cu bule     curățător de fructe și legume  

Trimiteți mesajul dvs. către acest furnizor

  • La:
  • Zhaoqing High-tech Zone Shenghui Machinery Co., Ltd
  • *Mesaj:
  • Email-ul meu:
  • Telefon:
  • Numele meu:
Ai grija:
Trimiteți e-mailuri rău intenționate, a fost raportat în mod repetat, va îngheța utilizatorul
Acest furnizor vă va contacta în 24 de ore.
Nu există nicio anchetă pentru acest produs acum.
top