Cum să cumperi un portofel de calitate

Data eliberării:2019-10-12

Luat-o/353;39;s wher&_; ne păstrăm banii, faptul că cei mai mulți bărbați aleg un portofel din piele atât de casual, și a șa întâmplător, rămâne un mister sartorial.

Câteva suflete gânditoare pot medita la culoarea pielii, sau la numărul de buzunare disponibile, dar adesea trecem cu vederea faptul că un portofel este un accesoriu definitoriu în sine, cu propria înfăţişare distinctivă, sentiment şi miros de piele.

Urmați acest ghid, și te-ai pierdut 8217; nu se va uita la portofele în aceeași lumină din nou.

Stil de  

Deși toate portofelele au același scop de bază, există o varietate de stiluri de portofel pentru a alege din, și utilitatea și beneficiile fiecărui stil ar trebui să fie examinate cu atenție:

The Billfold

Portofelul clasic, de asemenea, numit bifat, care se pliază în jumătate cu compartimente de cărți pe ambele părți.Facturile de numerar desfăcute merg în buzunarul din spate.Cele mai bune bilfolds sunt netede și simple, și se potrivesc în buzunar pantaloni fără a crea o umflătură.

The Zip-around

Puţin neortodox, dar face o declaraţie.Un portofel cu fermoar aduce o securitate suplimentară și conține, de obicei, compartimente multifuncționale pentru monedele în vrac.Fii foarte atent când alegi dimensiunea acestui portofel; fermoarul merge tot drumul în jurul marginii portofelului și poate adăuga uneori voluminozitate.

La sân.

Proiectat să dețină bancnote fără să scârțâie sau să plieze, portmoneul subțire are un aer de sofisticare (Cary Grant a jurat de ei).Cu loc doar pentru lucrurile esenţiale, acestea ar trebui s ă fie purtate în buzunarul de la sân şi, încă o dată, cu cât mai subţire portofelul, cu atât mai puţin va deranja costumul dvs.''3535;39;s siluete.

 

Titularul cardului

Portofelul 8217; s vărul minimalist, acesta este un   elegant   alternativa pentru societatea noastră din ce în ce mai fără numerar atunci când sunt necesare doar carduri de credit.În general, deținătorii de cărți sunt concepuți pentru a transporta cărți, dar nu și bancnote sau monede.

Materialele necesare

Odată ce ai 8217; ve ales un stil care se potrivește cu nevoile tale, următorul considerent este portofelul extras8217;s materiale.Totul se rezumă la piele şi construcţie.

În primul rând, fii atent la imitaţii ieftine.Material de calitate inferioară, precum pielea corectată, este șlefuit pentru a elimina imperfecțiunile și apoi acoperit cu un lac, ceea ce îl face plastic-y la atingere.Aceste portofele ar trebui evitate.

În schimb, caută portofele care au fost făcute cu   piele de vițel tăbăcită   sau piele cu cereale.Acestea provin dintr-o piele de calitate mai mare, și nu a avut loc nici un nisip.De asemenea, ele vor dezvolta o patina în timp, wher&Emb351;101; prin piele se adânceşte cu o culoare bogată, graţioasă.

DENT820; Pentru produse din piele de vârf, sunteți în căutarea pieilor și pieilor care trebuie să fie perfecte și fără defecte și imperfecțiuni,-rese,-rese; spune Mark Lightfoot, fondator al   Cavesson 8217; s..Dest820; Platesti mai mult pentru acest grad de piele, dar merita.(8221;

În ceea ce privește construcția, există două tipuri principale de portofele 8212;   întors sau tăiat margine.   Cu o margine tăiată, pielea va fi tăiată şi cusută împreună, lăsând marginea brută expusă, care va fi adesea acoperită cu răşină.

Geamurile cu margine vor avea margini mai subţiri, care au fost întoarse înainte de a fi cusute în loc.Acesta este un proces mai scump, dar rezultatul este un avantaj mai robust, care va dura mai mult.E important ce contează.

Ce conţine?  

Portofele au obiceiul de a deveni găuri negre, de a absorbi orice şi orice, a şa că e important s ă luăm în considerare ce trebuie să pui în ele.Evident, tu 8217; aveți de gând să solicite ID-ul, numerar, și cărțile de bancă.Dar ce altceva?Ca o regulă de degetul mare, dacă nu-l utilizați în fiecare zi, atunci face viața mai ușor prin a nu-l pune în portofel.Permisul de conducere?Sigur că da.Card de reducere frizerie?Greu.

Scopul este de a păstra portofelul fără efort funcțional.Orice e făcut din hârtie   cap 8212;   ieftin   cărți de vizită, chitanțe, cupoane   cap 8212;   va degrada rapid și   cauza volume excesive.De asemenea, foile trișate cu parolă, cecurile goale și (piere the thought) un set de chei de rezervă sunt elemente extrem de sensibile care aparțin elsewher& 351;

Ce să evite   PU piele

Poliuretan este cel mai folosit material în portofele de piele false.În ciuda faptului că este listat ca ’yed 8217;, poliuretan nu conţine deloc piele de animal.Portofele PU par să aibă o folie artificial ă.Îmbătrânesc repede şi sunt foarte predispuşi la uzură.

Piele de brevet

Portofele din piele de brevet constau în piele subțire, care a fost acoperită cu un finisaj lac strălucitor, care le-a scos din orice caracter.Astfel de portofele cad uşor victime la crăpături şi crăpături.

art8216; Genuine8217; piele

O frază popular ă de înaltă stradă care sună ca o asigurare de calitate, dar este aproape lipsită de sens.# 359;Genuine&353;39; pielea se poate referi la orice număr de materiale nedorite precum piele lipită (resturi de piele lipită împreună) sau piele lăcuită.Din punct de vedere, un ’space826; autentic’h35;39; portmoneul de piele nu dezvoltă niciodată o patină.

www.bng-intl.com

Trimiteți mesajul dvs. către acest furnizor

  • La:
  • B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED
  • *Mesaj:
  • Email-ul meu:
  • Telefon:
  • Numele meu:
Ai grija:
Trimiteți e-mailuri rău intenționate, a fost raportat în mod repetat, va îngheța utilizatorul
Acest furnizor vă va contacta în 24 de ore.
Nu există nicio anchetă pentru acest produs acum.
B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Denumirea funcției: Salesman

Departament: Sales Dept

Telefonul companiei: 0755-33656727

E-mail: Contacteaza-ne

Telefon mobil: 086 13430796186

website: bngfashions.romb2b.com

Adresa: Jin Bao Business Building, No. 15 Shun Feng Road, No. 44 Bao An District, Shen Zhen P.R. China

Ceas telefon inteligent, ceas Bluetooth
Telefon inteligent pe ecran complet
Cameră de super-super rezervor de pește
Femeile sunt extrem de lungi sexy
Nutrițional Super Vitamina C suc de băutură
Masă convenabilă în aer liber
Imprimanta color ultra-inteligentă
Ventilator mare în aer liber
Vin roșu premium
Ultra-compact disc compact de stocare USB
top